Ervaringen met WPK stoffering Gouda

Arie, is een vakman en komt zijn afspraken goed na. Daarnaast komt hij met een goed advies. Voor ons is hij op zoek gegaan naar een fraaie passende oplossing voor onze binnentrappen die wij zelf niet konden vinden. Het resultaat is werkelijk prachtig. Wij kunnen hem aan iedereen van harte aanbevelen.
Erik & Douha – Waddinxveen

Arie heeft geweldig werk geleverd. Na dat het eerste contact was gelegd, zijn we een kijkje gaan nemen in zijn showroom. Dat ziet er fantastisch uit ! Aan alles kun je merken dat Arie veel plezier heeft in zijn werk, het is echt zijn passie. Met gemak maar zeer professioneel zijn wij geholpen in onze keuze voor een nieuwe pvc-vloer. Het resultaat is fantastisch !! Binnen kort maken wij zeker een afspraak om ook door Arie onze trap te laten renoveren, en raden hem overal aan !!
Stefan & Rachel – Haastrecht

Arie heeft geduldig uitgelegd wat de opties waren. Duidelijke offerte en snelle reactie.
Hij communiceert goed (wij deden veel via Whatsapp).
Hij heeft de vloer mooi geëgaliseerd en de pvc vloer ligt er strak bij. Mooi resultaat. Wij zijn er blij mee.
Bart de Ruiter

Wij hebben laminaat plinten en ondervloer bij Arie gekocht alles tot in de puntjes geregeld,veel mogelijk bij hem erg tevreden.
Frank uit Haastrecht

Arie heeft bij ons de raambekleding verzorgd en de traploper gemaakt. De prijskwaliteit verhouding was zeer goed en Arie stemt regelmatig af met je als klant. Denkt met je mee en voorziet je van goed advies. Verder tijdens de uitvoering van de werkzaamheden goede service en netjes afgewerkt.
Anna uit Gouda

Onze ervaring was geweldig. Wij hebben onze woonkamer vloer met beton cire laten doen. Het eindresultaat is geweldig, mooier dan we verwacht  hadden. Hele prettige samenwerking, goed meegedacht, op ons gemak gesteld, waardoor eindresultaat prachtig was.
Familie Wijntuin uit Rotterdam

Voor een tijdelijke woning heeft WPK ons geholpen met een goede budget oplossing. Voor onze nieuwbouw woning natuurlijk weer naar WPK gegaan. Arie is vriendelijk, gezellig en bovenal zeer vakkundig! Alle vloeren, plinten en trappen zien er top uit dankzij WPK. Ook even meedenken en advies geven voor de gordijnen (terwijl ik die zelf wilde bestellen via Hema) is geen probleem. Wij zijn heel tevreden en zullen WPK zeker aanraden.
Marjolijn Schuijt uit Gouda

Een professioneel en informeel contact maakte dit voor ons de ideale samenwerking. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle en complete levering van zowel het verwijderen van het oude tapijt, als het plaatsen van nieuw tapijt op onze trap maakte deze opdracht met Arie tot een succes! We zijn trots op het eindresultaat!
Frank Straver en Anja Ciere uit Waddinxveen

Perfect WPK Stoffering!
Iemand met passie voor zijn vak en alles uitwerkt tot in details.
Wij zijn erg blij met onze PVC-vloer, plisségordijn en traploper.
Tot de volgende keer!
Fam. Steel uit Gouda

Voorjaar 2015 hebben we door WPK de trap laten stofferen. Dit is strak gedaan. Arie Krijgsman is prettig in omgang, geeft goede adviezen, maar laat je vrij in de keuze m.b.t. het te besteden budget.
Omdat we de vloer in de woonkamer wilden vernieuwen hebben we WPK opnieuw uitgenodigd. Nu was het advies: doe ook de gang en het toilet mee. Dat vormt een mooi geheel. Dus dat gedaan. Fantastisch! Een prachtig gezicht zo ‘n doorlopende vloer. Schitterend gelegd, netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Arie je krijgt een 10!
J. en H. Hagoort uit Gouda

Goede ervaring met WPK Stoffering. Naast goede kwaliteit ook prettige communicatie omtrent levering, montage. Ben erg blij met mijn plisses en rolhorren!
A. Rijneveld uit Gouda

Zeer goede ervaring met WPK Stoffering! Communicatie was snel en duidelijk en de vloer in ons kantoor is heel netjes gelegd! Top!
Flex International Freight BV uit Delft

Arie Krijgsman van Woning- en projectstoffering (WPK) heeft onze praktijk volledig voorzien van een mooie en warm uitziende PVC-klik vloer. Arie heeft een proffesionele werkwijze, geeft goed advies, neemt alle mogelijkheden met je door, werkt netjes en levert vakkundig werk! Bovendien is hij een betrouwbaar en prettig persoon om mee samen te werken. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn met het resultaat! Absoluut een aanrader!
Praktijk Taiowa Reflexzonetherapie uit Gouda

Wij zijn zo blij dat we onze keuze tot het leveren en leggen van onze nieuwe PVC laminaatvloer in de woonkamer en gang alsmede vloerbedekking in de slaap en studeerkamer hebben laten vallen op WPK. Ook de vouwgordijnen in de huiskamer werd een onderdeel van de opdracht. Het is de verdienste van de heer A. Krijgsman, die door zijn zeer professionele aanpak en betrouwbare indruk de volledige opdracht gegund is. De communicatie, advisering, meedenken en uitvoering was TOP. Wij hebben al menige kennissen onze ervaring gedeeld.
Fam. van Bergen uit Gouda

Wij hebben onze trap laten bekleden en het laminaat laten leggen door WPK Stoffering. Dit is allemaal in goed overleg gegaan en wij zijn erg blij met het resultaat!
Marco uit Capelle aan den IJssel

Beoordeel ons hier
klantervaringen WPK stoffering Gouda

Geen Google account? Dan kun je je beoordeling direct op onze website achterlaten.